وي اضافه کرد: مکان رخدادهايي مانند محل سخنراني حضرت امام خميني(ره) در 12 بهمن ماه 1357 در بهشت زهرا(س)، دانشگاه تهران، ميدان شهدا و ... از جمله مکانهايي هستند که يادآور خاطرات مهم انقلاب اسلامي هستند و برنامه ريزي ها براي برگزاري تورهاي گردشگري با موضوع، مکان رخدادهاي انقلاب اسلامي، در دستور کار معاونت گردشگري کشور قرار خواهد گرفت.
جهانيان اضافه کرد: اين مکان رخدادها نقش مهمي در انتقال ارزشها و مفاهيم انقلاب اسلامي به گردشگران داخلي و خارجي دارد و حتي ميتوان از ظرفيت اين مکانها براي جذب گردشگران خارجي نيز استفاده کرد.
معاون گردشگري کشور همچنين به برگزاري نخستين جشنواره ملي صداي عشاير اشاره کرد و افزود: اين جشنواره نيز با هدف معرفي آداب، سنن و فرهنگ عشاير و همچنين توانمنديها و ظرفيتهاي اين قشر از جامعه برگزار شده است.
در اين همايش همچنين آتوسا مومني، مدير کل دفتر ثبت آثار ، حفظ و احياي ميراث طبيعي و معنوي کشور گفت: ثبت مکان رخدادهاي انقلاب اسلامي، يک اتفاق جديد در حوزه ثبت آثار است که نقش مهمي در حفظ و حراست از يادمانهاي انقلاب اسلامي دارد.
وي با بيان اين که در حال حاضر 15 اثر ملموس و همچنين 10 اثر معنوي در فهرست يونسکو از سوي جمهوري اسلامي ايران به ثبت جهاني رسيده است افزود: هزار و 47 اثر معنوي و همچنين 30 هزار و 757 اثر ملموس نيز در فهرست ميراث ملي به ثبت رسيدهاند.
«مومني» خاطر نشان کرد: مکان رخدادهاي مرتبط با انقلاب اسلامي جزو بينظيرترين مکان رخدادهاي موجود در کشور است که قابليت ثبت در فهرست ملي و حتي جهاني را دارند.
108/الف
انتهای پیام/